Nå kommer nok en tomannsbolig til salgs i Ås! Det er flotte, romslige boliger, med særpreget eksteriør og fine uteplasser. Her bor du i et koselig nabolag i Askeveien, og har likevel sentrum rett i nærheten. Kort vei til barnehage og skole, og togstasjon like ved. Herfra kan du ta toget til Oslo på kun 22 minutter, så du kan bo i Ås og jobbe i Oslo.

Se nærmere på den smarte planløsningen – boligene går over 3 etasjer, så her får du plass til mye!

Stor integrert carport, med sportsbod på innsiden. Teknisk flyttes ut i boden så du har bedre plass på baderom/vaskerom.

I gangen er det satt av plass til garderobe innredning, og det er to soverom i denne etasjen.

Baderommet får vaskeromsinnredning og badekar, i praktisk nærhet til barnas soverom.

I hovedetasjen er det en åpen kjøkken/stue løsning, med kjøkkenet strategisk plassert delvis adskilt, så det blir naturlige soner selv om rommet er åpent. Kjøkkenet blir levert av Drømmekjøkkenet, og herfra har du tilgang til en praktisk bod som kan brukes til ekstra lagring, spiskammers – eller kanskje flotte vinskap?

Et lett tilgjengelig gjestetoalett, god plass til spisebord, koselig peisovn i stua – her blir det herlig å være, og samle gjester! Med en skjermet uteplass rett utenfor stuen øker du arealet ytterligere.

I denne etasjen har du også et disponibelt rom til det du har behov for – en hyggelig TV stue/lekerom til barna, hjemmekontor, eller ekstra soverom for eksempel.

I tredje etasje ligger foreldreavdelingen med bad og walk in garderobe. Om du ønsker det kan hele etasjen settes av til en luksuriøs foreldresone, med egen lounge.

Her kan man også enkelt lage et rom til baby eller lite barn, i umiddelbar nærhet til foreldrerommet.

Vi er snart ferdig å bygge, og du er velkommen til å ta kontakt for mer informasjon eller en befaring på byggeplassen.

Følg gjerne med på prosessen, og flere detaljer om hva du kan vente deg i disse boligene på Instagram: @dunam.as