Perfekte familiehjem i Follo

Ser du etter et praktisk og moderne familiehjem, i et hyggelig område og til en overkommelig pris – Velkommen til Jomfru Møllers Vei! På Pepperstad, mellom Vestby sentrum og idylliske Hvitsten, bygger vi ti innholdsrike boliger fordelt på to rekkehus. Med skole og barnehage i gangavstand og lekeplass på fellesområdene, er dette et perfekt sted å bo for en familie. Her har du din egen lille hage, og kan nyte en skjermet uteplass med gode solforhold. Du får en bolig med mange soverom, så her blir det plass til alle!

Rekkehus-Pepperstad-Skog

Velkommen til Vestby! Her ser du boligene med uteplassen foran, store vinduer inn til kjøkken/stue

Boliger-Pepperstad-Skog

Inngangsparti med beplantning

Gjennomtenkt planløsning, deilig uteplass

Hver bolig strekker seg over tre etasjer. I første etasje finner du åpen stue og kjøkken løsning med store vinduer som slipper inn masse lys. Her er det direkte utgang til det herlige uteområdet med platting og plen. Det er utsikt til et stort friområde, som gjør det åpent og deilig. Uteplassen er vestvendt, slik at du får gode solforhold. Perfekt til å invitere gjester og utvide den sosiale sonen i sommerhalvåret! I første etasje er det vaskerom med WC, praktisk plassert like ved inngangspartiet. I stuen er det også ildsted til oppvarming og kos på kalde dager.

Opptil 5 soverom

Opp trappen i andre etasje finner du et romslig hovedsoverom, ytterligere to soverom, og et baderom. Da kan barna sove i nærheten av foreldrene, eller benytt rommene til hjemmekontor og treningsrom for eksempel. Tredje etasje byr på nok et bad og soverom, og her er det en romslig bod slik at du har godt med lagringsplass. Det er også en stor loftstue, som ved behov kan brukes til nok et soverom. Du altså få opptil hele 5 soverom

Alle boligenheter har parkering i carporten, med egen bod til ekstra lagring. Det er ytterligere åtte parkeringsplasser på tomten. Det er også kun en kort spasertur til bussforbindelse, og togforbindelse i Vestby.

Planløsning-rekkehus

Første etasje med vaskerom, kjøkken, stue og utgang til uteplass

Planløsning-rekkehus

Andre etasje med tre soverom og bad

Planløsning-rekkehus

Tredje etasje med enda et bad, soverom, stue og bod

Planløsning-rekkehus

Lekeplass til barna på felles uteområde

Pepperstad-skog-oversikt

Med friområde like foran boligene blir det åpent og deilig

Bo i Follo, en togtur unna Oslo

Flytt familien til Follo, så bor du både landlig og sentralt. Pepperstad skog er et koselig boligområde, med Vestby sentrum noen minutter unna med bil. Her er det blant annet stort kjøpesenter, Oslo Fashion Outlet og lekeland, flere dagligvare butikker, spisesteder og legesenter. Toget går inn til Oslo på under 25 minutter om du vil ha litt storbyliv, eller nyt dagene på turstier og vakre naturområder. Ta for eksempel bussen, sykkelen eller en kort kjøretur til nydelige Hvitsten for sommeridyll, eller en utflukt til vakre Ramme Gård.

Hvitsten-strand

Hvitsten Strand. Nyt sommerdagene langs Oslofjorden

Hvitsten-brygge

Sommeidyll – serien «Neste sommer» er spilt inn i sjarmerende Hvitsten

Kyststien-i-Vestby

Ta deg en tur langs kyststien i Vestby

Velkommen hjem til Vestby!

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om prosjektet

Send oss en mail

Ring oss

Følg gjerne @dunam.as på Instagram og TikTok for inspirasjon og oppdateringer fra dette og andre prosjekter!