Et flott nytt hus, fortjener interiør som står i stil! Bli med inn på Sportsveien

Når vi bygger boliger på oppdrag, har kundene naturligvis en visjon og planer for hvordan huset skal se ut innvendig. På prosjekter som skal selges, kunne man gått for noe basic og enkelt – da holder man kostnadene nede, mens boligen ikke nødvendigvis synker mye i verdi. Nettopp derfor er det vel så mange nybygg med ganske enkle løsninger. Det blir bad som føles som celler, og kjøkken som allerede ser utdatert ut. I splitter nye boliger!

Så kan man jo tenke – hvordan ville jeg selv hatt det om jeg skulle bodd her? Det er en balanse å finne, men vi mener boligene blir mye mer attraktive når man ikke ønsker seg oppussing med en gang. Sportsveien 12B leverte vi for en liten stund siden. På disse to prosjektboligene har vi gått «the ekstra mile» og valgt innredning som ikke nødvendigvis har vært det billigste eller enkleste for oss.

Det viktige kjøkkenet

Kjøkkenet er levert av drømmekjøkkenet. Vi gikk for et velutstyrt kjøkken, flotte hvitevarer fra AEG.

Ovn med dampfunksjon, kaffemaskin og induksjonstopp med benkeventilator, helt fryseskap og kjøleskap, og oppvaskmaskin med lys og smarte funksjoner.

Frontene er av typen bistro i fargen østersbeige, kombinert med brunbeiset ask. Benkeplate med fint mønster, og messinghåndtak med lær.

Her tok vi også med to fine pendellamper, og en stilige sort lampe over spiseplassen. Ser du den takhøyden? Fantastisk romfølelse her!

Med en varm beige/brun tone på veggene og i taket blir stuen lun likevel. Det gir også en tydelig sonedeling fra den lyse fargen på kjøkken og spisestue.

Vi kommer tilbake til fargevalg litt lenger ned!

Bli med videre til vaskerommet

Det har fått samme fronter og farge som kjøkkenet for å bevare en rød tråd. Benkeplaten er hvit, med messingfarget blandebatteri og knotter til håndtak. Flisene her inne heter rako porfido white.

Taklampen likner den som henger over spiseplassen. En annen stilig lampe med gulldetaljer henger i trappeoppgangen like ved kjøkkenet.

Flere detaljer

En annen stilig lampe med gulldetaljer henger i trappeoppgangen like ved kjøkkenet. Lamper er ikke noen liten ting når det kommer til stykket – det har veldig mye å si!

Legg merke til noe annet som hever inntrykket – looken på de elektriske detaljene. Her har vi for eksempel gått for stramme, slanke stikkontakter.

La oss snakke litt om fargene

Vi har tatt samme farge i taket som på veggen i alle rommene. På den måten brytes ikke flatene opp, og inntrykket er veldig harmonisk og flott.

Her kan du se hele fargepaletten. Den hvite fargen som går igjen er klassisk hvit – fargen på dørene.

Hovedfarger – sosiale rom. Frostrøyk, blek sand og marrakesh.

Farger – soverom. Green harmony, desert pink og balanse.

Farger – masteravdeling. Soft comfort og impression.

Som du ser har vi ikke vært redd for å ta med mange farger. De sosiale rommene, sammen med vaskerommet, har fått en palett.

Masteravdelingen har fått sin egen palett med andre farger, men som likevel står godt sammen med hovedfargene. Fargene til de øvrige soverommene utgjør en egen palett med mer spennende farger.

Slik blir huset litt mer dynamisk, samtidig som alle fargene passer fint sammen likevel. Vi har valgt farger som er varme og lune sammen med gylne toner, mens balanse kanskje skiller seg litt ut, men den passer også godt til beige farger.

Til dører og lister rundt dørene gikk vi for den nøytrale klassisk hvit. Bomull kunne også passet som detaljfarge, men klassisk hvit er renere, og det er dessuten lettere å forholde seg til om eierne senere vil male om.

Klassisk hvit er blitt en mer vanlig farge for leverandører der det tidligere var standard med bomull.

Se så fint det blir fra rom til rom – her ser du frostrøyk, klassisk hvit på dør og list, og green harmony på soverommet.

Mastervadeling

Masterbadet har fått fine marmorfliser, en pen pendellampe, gulldetaljer og møbel i lyst tre. Baderomsmøblene er fra Vikingbad, og det store fine speilet er fra Badnor.

Soverommet har fått matchende små pendellamper i messingfarge, og den behagelige fargen soft comfort på veggene.

Her ser du et bilde av husene utvendig. Et av to hus er nå overlevert.