Tre grunner til å velge arkitekttegnet bolig

Tegnet av Vårdal Arkitekter

1. Maks utnyttelse av din tomt

Tomter er så ulike – er den liten eller stor, lang og smal? Kanskje formen er litt rar, eller er det mye fjell? Hvor er utsikten finest, og hvordan kan du best utnytte solforholdene? En arkitekt hjelper deg å få mest mulig ut av tomten med gode løsninger.

«Vår tomt er litt klønete plassert mellom andre tomter, pluss at den er lang og smal. Arkitekten fra Vårdal tegnet en god løsning, slik at vi har fått inn alt det vi ønsket oss på best mulig måte. Designet på eksteriøret er også veldig kult, vi er veldig fornøyd med hvordan det ble!»

«Arkitekten fra Vårdal tegnet en god løsning, slik at vi har fått inn alt det vi ønsket oss på best mulig måte.»

2. En særegen bolig – kulest i gata!

Det er langt mellom de virkelig kule husene på boligmarkedet. Med en arkitekt kan du få det akkurat slik du ønsker deg, og ikke helt likt som alle andres hus – enten du ønsker deg klassisk og herskapelig, eller clean cut moderne.

«Vi har brukt en av arkitektene fra Vårdal, da ble huset så utrolig kult og uvanlig – det er en stor «wow-faktor» i nabolaget. Vi hadde aldri tenkt ut et slikt hus på egenhånd, og har heller ikke sett noe liknende andre steder.»

«…så utrolig kult og uvanlig – det er en stor wow-faktor i nabolaget.»

Tegnet av Vårdal Arkitekter

3. Boligen blir skreddersydd til deg

Har du en helt spesiell drøm om hvordan kjøkkenet skal se ut? Trenger du mange soverom, stort vaskerom, eller har du planer om et flott hjemmekontor med egen lounge? Hver familie har unike ønsker og behov som skal dekkes.

«I tillegg til et sykt kult eksteriør, ble planløsningen inne veldig flott. Vi har også en sønn med CP, så det var viktig at huset ble godt tilrettelagt for han, og det ble løst veldig bra med lagring og tilgjengelighet som vi har behov for. Anbefaler absolutt å bruke arkitekt fra Vårdal!»

Tegnet av Vårdal Arkitekter

Dunam bygger drømmehjemmet ditt – slik det er tegnet!

Vi digger at vi er med på å skape unike og flotte boliger! Med oss får du hjelp helt fra start, og du blir prioritert hos dyktige arkitekter. I byggeprosessen finner vi løsningene som gjør at arkitektens visjon kommer frem. Er du klar til å bygge drømmehjemmet? Ta kontakt med oss for en boligprat, så hjelper vi deg!

Tlf: 958 97 465 | Email: post@dunam.no