Dunam realiserer boligdrømmen

Det finnes mye likt til salgs på markedet og hos de forskjellige husleverandørene, men er du ute etter noe ekstra kult – da kan du komme til oss. Vi samarbeider med dyktige arkitekter, og elsker å bygge særegne, flotte hus!

God design fortjener god utførelse. Vi har mange års erfaring i bransjen, og jobber for å få frem arkitektens visjon på best mulig måte i våre prosjekter. Vi bygger utenfor det som er standarden, løsningene blir forskjellige og boligen ofte plassbygget. Noen boliger kan leveres i ferdige elementer som settes sammen, eller vi gjør en kombinasjon av metodene.

Vi har også fine ferdige husmodeller du kan velge mellom. Det er en hjertesak for oss at tomt og hus spiller på lag, og ikke minst at boligen passer ditt bruk – derfor synes vi det er viktig med individuell tilpasning når man velger et kataloghus. Vi hjelper deg å få det beste resultatet!

Når du kan få huset akkurat som du vil, blir det mange valg å ta. Hos oss kan du få hjelp av interiørkonsulent til å planlegge innvendig dersom du ønsker det, uten at det koster deg noe mer. Vi vil så gjerne at du skal være fornøyd med ditt nye hjem!

«Dyktige folk, leverer som avtalt, topp service! Anbefaler på det sterkeste!»

«Dunam er tilgjengelige, proffe og utrolig dyktige. Anbefales.»

Kontakt oss for en uforpliktende prat på telefon eller mail:

Tlf: +47 958 97 465 | Email: post@dunam.no

Følg hverdagen vår på Instagram: @dunam.as

Se hva som inspirerer oss på Pinterest