Et av prinsippene vi snakket om når du skal bygge på budsjett, er å ta et enkelt utgangspunkt å gjøre det til ditt eget ✨

Her ser du et eksempel på to forskjellige planløsninger i husmodellen vår Villa Vinterbro

Planløsning Villa Vinterbro

Planløsning Villa Vinterbro eksempel 1

Planløsning Villa Vinterbro

Planløsning Villa Vinterbro eksempel 2

Her er noen ting å huske på mens du sitter med planløsningene:

⭐️ Planlegg møblering med planløsningen

Tenk gjennom møbleringen mens plantegningen lages, og prøv å møblere meningsfullt og skreddersydd.

Jeg kaller det meningsfull møblering når planen er satt sammen med tanke på god flyt i rommet, og møblene (kanskje særlig oppbevaringsmøbler) blir en naturlig del av rommet og «hører hjemme».

Vet du for eksempel at du skal ha PAX garderobeskap, kan du tilpasse slik at det passer akkurat. Da behøver du ikke kjøpe fra noen som kan bygge på mål.

Prøv å ikke overmøblere, og planlegg hvor det du har fra før skal stå. Kanskje du har et vakkert maleri du elsker? Tenk på hvilken vegg det skal stilles ut.

⭐️ Belysning er superviktig

Belysningen skaper stemningen! Her er det mye man kan snakke om, men husk iallefall på: ha god grunnbelysning, gjør den gjerne dimbar, og legg til flere lag med lys.

Møblering og belysning henger sammen – pass på at det fine maleriet ditt blir belyst, og at du ikke blir blendet når du sitter i sofaen for eksempel. Lamper kan også være vakre elementer i interiøret. For eksempel kan stilige pendler eller vegglamper være en rimelig måte å løfte uttrykket i et rom.

Ikke bli redd – elektrikeren setter opp et forslag til belysning og annet elektrisk. Men det fine er at hos oss kan du også være med å bestemme selv. Legg til, trekk fra, eller flytt rundt på ting alt ettersom det passer deg.

⭐️ Vurder hva du kan gjøre selv

For eksempel trenger du ikke bruke ekstra penger på at maleren maler fotlistene i samme farge som veggen, hvis du enkelt kan gjøre det selv. Skal du ha spilevegg? Eller en skrivepult som passer akkurat? Vi kan så klart hjelpe deg. Men er du litt handy, klarer du sikkert noen ting på egenhånd!

⭐️ Begynn tidlig, og gå i detaljene

Når du har god tid, kan du samle inspirasjon, vurdere ulike løsninger og tenke godt igjennom bruken av hvert rom. Den planleggingen kommer til å betale seg i et vel gjennomtenkt hus hvor hverdagen får god flyt, og løfter boligen veldig!

Og du, alle kundene våre som vil ha hjelp med planleggingen, får hjelp av Hennie uten at det koster noe 👋🏻😄

Sentralt i interiørplanleggingen er materialvalgene dine. Stay tuned, så snakkes vi om dette også 🤍