Ta en titt på våre prosjekter

Vinterbroveien 25

En unik, moderne bolig over 2 plan, med spesialtilpassede løsninger etter kundens behov. Tegnet av Vårdal Arkitekter AS. Byggestart oktober 2019

Vinterbroveien 26

Vinterbroveien prosjektet fortsetter, og her bygger vi en stilig enebolig over tre etasjer, arkitekttegnet av Vårdal Arkitekter. Legg merke til masteravdelingen i egen etasje, med tilhørende takterrasse. Byggestart våren 2020.

Vinterbroveien 27

Vinterbroveien prosjektet fortsetter, og her bygger vi en stilig enebolig over to etasjer, arkitekttegnet av Vårdal Arkitekter. Stor takhøyde og vindusflater med en flott overbygget uteplass.  Byggestart høsten 2020.

Ekebergveien

Her bygger vi en fantastisk flott tomannsbolig, arkitekttegnet av Vårdal Arkitekter. Byggestart mars 2020.

Vinterbro terrasse

Her bygger vi en tomannsbolig som er arkitekttegnet til dette prosjektet. Her får man blandt annet opptil fire soverom og to stuer. Byggestart våren 2020.

Vestby

Her bygger vi Nordstrand – en flott og innholdsrik tomannbolig. Byggestart 2020.

Rørmyrveien

 

Sjøskogenfaret

Dette smarte huset har en stor leilighet på den ene siden, og en kledning som skiller seg ut. Mørkt og stramt, og sorte detaljer setter også et moderne preg på denne boligen.

Gråbeinstien

Denne tomannsboligen er tegnet til dette prosjektet, den passer godt til skråtomt og går over tre etasjer. Hver del har fire soverom, to stuer, eget vaskerom og to uteplasser.

Kroerveien

Her har vi satt opp en Ullern tomannbolig utvendig. En smart og moderne tomannsbolig med enkle former som gir funkispreg. Byggestart medio september 2019, ferdig i starten av november 2019.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Tlf: +47 406 44 968 | Email: post@dunam.no