Villa Vinterbro – en smart familiebolig!

Dette innholdsrike huset har en smart planløsning med god utnyttelse og herlige rom. Her gir du gjestene hakeslepp i den flotte sosiale sonen, og på privaten har du god flyt mellom arbeidssoner og avslapping. En gjennomført enkel, men likevel stilig bolig, helt perfekt for barnefamilien.

I første etasje ligger utleiedelen, med soverom, åpen stue/kjøkken og bad. En fin hybel til utleie eller til disposisjon til familien. Eller kanskje du vil ha et romslig hjemmekontor i en adskilt del av huset?

Her nede har du en egen stue til barna eller ungdommen, med et soverom og baderom rett i nærheten. Det er innebygget garasje med plass til to biler, med sportsbod/teknisk plassert innenfor. Egen inngang fra garasjen gjennom en praktisk bod med plass til garderobeløsning. Med skyvedør kan du velge å ha denne delen åpen, eller gjemme den bort. Gjestene kan bruke den hyggelige hovedinngangen inn i en romslig hall, med trapp direkte opp til kjøkken/stue.

Oppe i andre etasje har du fantastisk takhøyde i den åpne stue/kjøkken delen. De store vinduene følger linjene og slipper inn masse lys – det gir en herlig romfølelse. Utgang til luftig balkong med overbygg, som øker arealet ytterligere. Innenfor skyvedøren trekker du deg tilbake til en mer privat avdeling. Foreldresone med eget bad og garderobe, to øvrige soverom i nærheten, baderom med plass til badekar, og vaskerom. Både soverom og arbeidssoner i praktisk nærhet til barna.

Du er alltid velkommen til å gjøre personlige tilpasninger. Se eksempler på varianter av planløsningen her:

Bli inspirert av Flotte Villa Vinterbro!

Stylet av Habitat Boligstyling