Lune – endelig et kult kataloghus!

En effortlessly lekker bolig, så enkel men likevel så stilig.

Den kostandseffektive planløsningen gir deg en romslig sosial etasje med ekstra takhøyde, tre soverom, to stuer og to bad. Ønsker du en annerledes løsning, hjelper vi deg å tilpasse boligen deg og din situasjon – naturligvis.

De sosiale fellesområdene er samlet i 2. etasje, her har du boltreplass på over 75 kvadratmeter. Takhøyden på hele 2,7 meter bidrar til å løfte romfølelsen ekstra.

Her er det god plass til et drømmekjøkken, spisestue og en delvis adskilt stue. Fra kjøkkenet har du tilgang til uteplassene, delvis med overbygg og delvis uten. Navnet Lune kommer nettopp av uteplassen med sine lune kroker – så du kan bruke den så mye som mulig, året rundt.

I 1. etasje ligger soverom og bad. Med den ekstra stuen her nede kan du gi barna eller ungdommene sin egen sone, benytte det til et gjesterom, eller kanskje et romslig hjemmekontor?

Lune passer godt til både flat og skråtomt, og har du liten tomt er den også godt egnet – leveggene gjør at du får skjerming for innsyn, samtidig som det slippes inn mye lys. Boligen inneholder også integrert carport, med en stor sportsbod bak.

Vil du bygge et Lune hus?

Ta kontakt med oss på telefon +47 958 97 465 eller på mail post@dunam.no for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å høre fra deg!

BRA 153 m2

BYA 158 m2

MØNE 7,9 m

GESIMS 7,9 m

SOVEROM 3-4

BAD 2

STØRST LENGDE 19 m

STØRST BREDDE 9,7 m

ETASJER 2