Lune – endelig et kult kataloghus!

BRA 153 m2 BYA 158 m2 SOVEROM 3-4 BAD 2

En effortlessly lekker bolig, så enkel men likevel så stilig.

1. etasje

Du kommer inn like ved carporten, til en hall med garderobe og vaskerom smart plassert like i nærheten. Her nede har du hovedsoverom med walk in, to øvrige soverom og to bad. Med den ekstra stuen her nede kan du gi barna eller ungdommene sin egen sone, benytte det til et gjesterom eller ekstra soverom, eller kanskje et romslig hjemmekontor? Det er et også en sportsbod med god plass til oppbevaring bak carporten.

2. etasje

De sosiale fellesområdene er samlet i 2. etasje, her har du boltreplass på over 75 kvadratmeter. Takhøyden på hele 2,7 meter bidrar til å løfte romfølelsen ekstra.Her får du god plass til et drømmekjøkken. Spisestue og stue er delvis adskilt med en vegg til TV og peis – her kan du for eksempel sette inn en tresidet peis så du får den gode stemningen i hele rommet. Slik blir det også naturlige og hyggelige soner i det store rommet. Fra kjøkkenet har du tilgang til balkongen, delvis med overbygg og delvis uten. Navnet Lune kommer nettopp av uteplassen med sine lune kroker – så du kan bruke den så mye som mulig, året rundt. Det er også tegnet inn en smart liten bod til oppbevaring.

Lune passer godt til både flat og skråtomt, og har du liten tomt er den også godt egnet – leveggene gjør at du får skjerming for innsyn, samtidig som det slippes inn mye lys. Som alltid er du velkommen til å gjøre personlige tilpasninger!

Vil du bygge et Lune hus?

Ta kontakt med oss på telefon +47 958 97 465 eller på mail vidar@dunam.no for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å høre fra deg!