Interiørtjenester

Skal du selge, innrede en ny bolig, eller friske opp litt hjemme? Vil du skape funksjonelle og harmoniske rom hjelper det å snakke med noen som kan det. Vi tilbyr pakkepriser for ulike behov, hvor du får hjelp av interiørdesigneren vår Hennie.

Veiledning før salg

Fra 5000,- inkl. mva

Få hjelp til å style boligen din for salg på egenhånd. 1-2 timer hjemmebesøk hvor vi går igjennom alle rom i boligen din. Du får råd om hva du kan gjøre og hvordan du kan style hvert rom, basert på ditt utgangspunkt og innredningen du allerede har.

Etterpå får du en utfyllende rapport på det vi har gått igjennom, med detaljert beskrivelse av hva du konkret kan gjøre på hvert enkelt rom.

Hjemmebesøk med konsultasjon

Fra 2000,- inkl. mva

1-2 timer hvor vi går igjennom rommet eller rommene du vil endre på/friske opp.

Idémyldring hvor vi snakker sammen om hva du liker og hva som kan gjøres hos deg.

Her får du hjelp til å se potensialet i ditt hjem og det du allerede har. Basert på utgangspunktet og hvor mye du har tenkt til å gjøre, får du tips til farger og møblering.

Farge og materialplan

Fra 7000,- inkl. mva

Inneholder det samme som hjemmebesøk, og etterpå får du et konseptdokument som inkluderer moodbard og fargeplan med konkrete forslag til farger, og materialer om du ønsker det.

Med materialer menes for eksempel gulv og fliser, detaljer som dørhåndtak, blandebatterier, eller innredning på kjøkken. Du kan også få forslag til møblering og interiør, basert på det vi har snakket om.

Forespørsler:

hennie@dunam.no

«Tusen takk for hjelp med valg av farger til huset og for at du lyttet til mine ønsker! Jeg er superfornøyd med hva vi gikk for og det føles nå ut som et hjem! Igjen, TUSEN TAKK!»

– Viola

«Etter å ha sjekket opp med flere ulike firma som kunne stille med veiledning før salg, så valgte vi å gå for Hennie. Dette angret vi aldri på, og vi ser tilbake på en skikkelig fin prosess.

Hennie gav oss så mange gode tips som både var enkle å gjennomføre, og som løftet hvert enkelt rom i huset vårt. I tillegg leverte hun en fyldig, detaljert og veldig nyttig rapport som jeg vet vi ikke hadde klart oss uten. På grunn av denne veiledningen, så ble vi veldig fornøyde med sluttresultatet.

I tillegg til veiledning av styling, så gav Hennie oss gode forslag til fargevalg til leiligheten som vi nå bor i. Forslagene som Hennie gav oss gjorde det også enklere for oss å forstå hvilke fargekombinasjoner som funker best i forhold til det utgangpunktet man har.

Vi kommer absolutt til å benytte oss av Hennie sine veiledningstimer igjen!»

– Mathilde og Fredrik