Vinterbrobakken 4A

Arkitekt: Vårdal arkitekter

Herlig enebolig med utleiedel

Vi selger en flott enebolig med utleiedel i Vinterbrobakken. Her får du en egen foreldreavdeling med bad og garderobe, stue og kjøkken på 76 kvadrat, vaskerom og tre soverom. I tillegg er det tegnet inn en praktikantdel som kan leies ut.

Første etasje: Integrert carport med sportsbod og vaskerom rett i nærheten. Entré med plass til en stor garderobe. Du kan la barna ha sin egen etasje her nede, med tre soverom og TV stue.

Praktikantdelen med egen inngang er også i denne etasjen. Og du – hvis du ønsker foreldrerom i nærheten av barna de første årene, kan praktikantdelen brukes som foreldreavdeling! Sett dobbeltsengen i det største rommet, ha garderobe i den adskilte delen, og du har eget bad.

Andre etasje med delvis åpen kjøkken og stueløsning, her er det tydelig sonedeling for behagelig bruk. Utgang til en kjempestor terrasse, med pergola i enden.

Her oppe ligger også spisestue og foreldreavdeling med bad, soverom og garderobe.

Bo råflott på populære Vinterbro, i et flott moderne hus!

Sentral beliggenhet med gåavstand på et par minutter til busslinje direkte til Oslo sentrum og Ski. Gå litt lenger eller tar en kjapp svipp med bilen til Vinterbrosenteret, med stort utvalg butikker og spisesteder. Breivoll friområde og kiosken på Nesset er kun noen minutter unna med bil.

Er du interessert?

Ta kontakt med oss på 958 97 465 eller vidar@dunam.no, så forteller vi gjerne mer om prosjektet.