Vinterbrobakken 4A

Arkitekt: Vårdal arkitekter

Herlig enebolig med utleiedel

Bo råflott på populære Vinterbro, i flott moderne hus! Vi selger en flott enebolig med utleiedel i Vinterbrobakken. Sentral beliggenhet med gåavstand på et par minutter til busslinje til Oslo og Ski. Gå litt lenger eller tar en kjapp svipp med bilen til Vinterbrosenteret, med stort utvalg butikker og spisesteder. Breivoll friområde og kiosken på Nesset er kun noen minutter unna med bil.

Her får du en egen foreldreavdeling med bad og garderobe, stue og kjøkken på 90 kvadrat, vaskerom og tre soverom. Ett øvrig bad og et WC, og en egen TV stue. I tillegg er det tegnet inn en praktikantdel som kan leies ut.

Første etasje: Integrert garasje, med sportsbod og vaskerom rett i nærheten. Entre med plass til en stor garderobe. Her kan du la barna ha sin egen etasje, med tre soverom og TV stue.

Praktikantdelen med egen inngang er også i denne etasjen.

Andre etasje med åpen kjøkken og stueløsning, likevel med tydelig sonedeling. Utgang til herlig delvis overbygget uteplass! Her har du tilkomst til foreldreavdeling med bad, soverom og garderobe. Plassen er utnyttet med et ekstra nivå med god plass, og stort vindu som slipper inn lys. Her ser du snittbilde av løsningen:

Er du interessert?

Ta kontakt med oss på 958 97 465 eller vidar@dunam.no, så forteller vi gjerne mer om prosjektet.