Fem trinn fra kontakt til byggestart

Trinn 1: Kontakt og konsultasjon

Vi møter deg der du er for å hjelpe deg videre. Har du en tomt? Skal du gjøre endringer der du bor? Har du en idé om hvordan huset skal se ut, og hva slags budsjett har du? Er det best for deg med arkitekttegnet, eller har du sett deg ut et hus i katalogen vår? I dette trinnet blir vi kjent med deg og din situasjon, og gjør befaring på den aktuelle tomten.

Vi har mange års erfaring i bransjen, og med vår kompetanse hjelper vi deg å ta gode valg for å komme frem til den beste løsningen. For oss er det særlig viktig med grundig planlegging og vurdering, slik at man utnytter mulighetene best mulig.

Trinn 2: Tegne opp boligen

Nå har vi fått en oversikt over hvor du er, og dine ønsker og behov, er det tid for å lande på en hustype, eller tilpasse modellen til deg. Skal du gå for en arkitekttegnet bolig, får vi tegninger fra dem på plass i dette trinnet. Vi samarbeider blant annet med dyktige Vårdal Arkitekter. En arkitekttegnet bolig gir best forutsetning for å utnytte mulighetene maksimalt, med kreative og lekre løsninger.

Når vi har fått på plass en skisse av huset, kan vi prise byggearbeidet.

Trinn 3: Kontrakt

Når vi er enige om boligen og prisen, skriver vi en kontrakt. Her står det blant annet hva boligen skal inneholde og når den skal stå ferdig.

Trinn 4: Søknadsprosess

For å starte å bygge, må det gjennomføres en søknadsprosess i kommunen. Det kan du slappe av fra, vi tar oss av dette.

Trinn 5: Byggestart

Alt det formelle er i orden, og vi kan starte å bygge ditt nye hjem!