«For noen flotte gutter som jobber på huset vårt!» har vi fått høre – og det er jo sant, vi er så stolte av de hyggelige og flinke folkene vi har samlet. Ben er en av våre dyktige medarbeidere, som jobber med betong. Her forteller han litt om hvordan han opplever å jobbe i Dunam:

«Jeg har jobbet i Dunam et år nå, og det er både givende og gøy! Det er inspirerende å jobbe med så mange selvgående, motiverte folk, som kommer på jobb hver dag med mening og målsetninger. Du føler deg virkelig som en del av et lag!»

«På byggeplassen kreves det ofte kommunikasjon med andre for å løse situasjoner underveis, og jeg har opplevd dette som spesielt positivt i Dunam. Det er fordi du vet at du har folk du kan kaste ideer frem og tilbake med, og finne ut av ting sammen for å få til det beste resultatet, og det er en stor hjelp. Jeg har også opplevd respekten og integriteten de ansatte har ovenfor jobben sin og andre ansatte i Dunam. Hos oss viser folk høy standard både på byggeplassen og mot hverandre.»

«Er du en håndverker med yrkesstolthet, liker et seriøst arbeidsmiljø med masse god stemning, og vil ha en arbeidsplass med nok utfordringer og du kan utvikle deg, kan jeg virkelig anbefale en jobb i Dunam.»

Har du lyst til å bli med på laget? Vi er i vekst, og søker flere tømrere og forskallingssnekkere/betongarbeidere

Send en søknad til lennart@dunam.no, eller ring oss på 406 44 968